Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når der afholdes en konference, et stort møde eller hvilken som helst anden form for event, så er der nogle ting der bare SKAL være på plads. Eksempelvis skal der naturligvis være plads til alle, ment på den måde, at der ikke skal lukkes flere ind end der er plads til. Der skal også være stole til alle, hvis det ellers er en konference, hvor man sidder ned.

Et andet problem som overraskende mange konferencer stadig har, er at der er problemer med internetdækningen. Hvis der er mange mennesker et sted, er det helt naturligt at det belaster internetforbindelsen. Der er nok mange, der har prøvet at stå til en koncert eller lignende, hvor mange tusinde er samlet. I sådanne forsamlinger oplever man ofte, at man ikke kan komme på det trådløse netværk. Man oplever også ofte, at man end ikke kan få signal på sin telefon. Det er naturligvis en effekt af, at “alle” bruger deres smartphones under koncerter, og at nettet derfor bliver ekstraordinært presset i det lille område.

Når det kommer til konferencer er det ofte meget vigtigt, at der er god og solid adgang til internnet. Ved de fleste konferencer, er de besøgende der i erhvervsøjemed. Det betyder, at de skal kunne tjekke deres kalender, sende og modtage mails og og meget andet. Mange har naturligvis mobilt bredbånd, men det forventes alligevel at der er internet tilgængeligt. For mange bliver det nærmest opfattes lige så negativt, hvis der ikke er internet, som hvis der ikke er stole nok.

Når man som arrangør skal stå for en konference, er det derfor også uhyre vigtigt at konsultere med det sted, hvor det afholdes, og afstemme behovet for dækning.